Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Η συνέντευξη του NoBrain,Σχετικά με τους Linkin park!


1)Συγχαρητήρια στους Linkin Park για την νίκη τους στο διαγωνισμό!Πείτε μας λίγο για τον εαυτό σας.

-Ευχαριστώ πολύ!Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίζουν το όνομά μου είναι Czeslaw Sakowski και είμαι 26 χρόνων.Ζω στην Πολωνία, σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Swidnica.Μάλλον έχω βρεθεί σε μια απρόβλεπτη κατάσταση. Ακόμη και τώρα που το σκέφτομαι μοιάζει τόσο σουρεαλιστικό ολο αυτό!


2) Πώς να γίνατε fan του Linkin Park? Ποιο είναι το αγαπημένο άλμπουμ και κομμάτι σας από το συγκρότημα;

-Για κάποιους από εσάς μπορεί να είναι μια έκπληξη, αλλά δεν είμαι οπαδός των Linkin Park.Τους σέβομαι πραγματικά για αυτά που έχουν κάνει και  πιο σημαντικό..τους σέβομαι για το τι κάνουν τώρα. Στροφή στο είδος της μουσικής τους είναι μεγάλη κατά τη γνώμη μου. Επιπλέον, δεν έχω ένα αγαπημένο album...μπορεί να αλλάξει με "A Thousand Suns" όμως.Όσο για τα αγαπημένα κομμάτια: Cure For The Itch / Session, Faint και Bleed Out!


3) Πότε άρχισες να γράφεις μουσική; Είσαι σοβαρός μουσικός ή είναι μόνο ένα χόμπι;

-Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 7.Πήρα ένα πληκτρολόγιο Casio και έπαιξα σαν τρελός.Αλλά στο τέλος το πληκτρολόγιο δεν επέζησε με άλλα λόγια μου  καταστράφηκε.Βέβαια σε αυτό το σημείο δεν ήξερα τι είδους αντίκτυπο είχε για μένα.Πέρασαν χρόνια και η δυνατότητα δημιουργίας ήχων,έγινε κάτι περισσότερο από ένα χόμπι έγινε τρόπος ζωής!


4) Ποια άλλα συγκροτήματα ακούτε; Υπάρχουν μουσικοί που σας εμπνέουν;

-Δύο λέξεις - Aphex Twin - που με ενέπνευσε περισσότερο. Θυμάμαι όταν είδα πρώτη φορά το Windowlicker για να είμαι ειλικρινής, μετά τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Ήμουν σοκαρισμένος ότι το 1999 έγινε κάτι τόσο φουτουριστικό. Ακόμα και σήμερα όταν το ακούς αυτό ακούγεται ακόμα καλύτερο. Τα πάντα σε αυτό το κομμάτι είναι απλά φοβερά!


5) Περιγράψτε τον τρόπο διαχείρισης των Linkin Park μαζί σας. Τι λένε για την είσοδό σας στο chat;


-Θυμάμαι όταν είμουν συνδεδεμένος στο λογαριασμό e-mail μου παρατήρησα ότι υπάρχουν περισσότερα e-mails σε spam από το συνηθισμένο, ώστε να μπορώ να τα διαβάσω και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν μια πιθανή νίκη. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή νόμισα ότι ήταν μια φάρσα, αλλά η Pamela από Creative Zing έγραψε ένα μεγάλο e-mail που με έπεισε ότι είναι τόσο πραγματικό. Μετά απο αυτό όλα συμβαίναν πολύ γρήγορα και όλα οδήγησαν σε συνομιλία μου με τον Nate και στη συνέχεια με τον Mike και αργότερα συνάντησα τον Μάικ και ο Dave στο Βερολίνο.


6) Οι Linkin Park είναι γνωστό ότι είναι αρκετά hands-on με ό, τι κάνουν.Μήπως προτείναν καμία αλλαγή για remix ή θα παραμείνει το ίδιο;

-Δεν αναφέρθηκαν σε αλλαγές και από ό, τι ξέρω σε αυτό το σημείο θα παραμείνει το ίδιο.

                                                                 Και τέλος 


7) Πώς αισθάνεσαι που εμφανίζεστε σε ένα λεύκωμα Linkin Park?Το remix σας θα ακουστεί σε εκατομμύρια των ανθρώπους, σίγουρα αυτό είναι σουρεαλιστικό!

-Πρώτον,το remix μου δεν θα εμφανιστεί στο "A Thousand Suns". Αλλά έχω συνεισφέρει στο άλμπουμ με διαφορετικό τρόπο. Μετά τη συζήτηση σχετικά με το Skype Μάικ με ρώτησε αν θα μπορούσε να έρθει με ιδέες για συγκεκριμένα τμήματα δύο τραγουδιών [When they For Me & Jornada Del Muerto]. Φυσικά έχω απαντήσει "HELL YEAAAH!!!"

3 σχόλια: